ANNONS

Livet- What a ride!

/
Ida_HovsHallar_low-152

Hanna Skoog

Det är inte klokt! Att en bonntös från Schlätta följer sin dröm och packar med sig familjen till Båstad för att få mysjogga på stranden, kalldoppa i havet och skogsbada i tallskog.

Livet tar en på en resa det ska gudarna veta… Inte alltid en rak resa mot drömmar. Jisses så jag har gråtit , svettats och våndats när livet valt den vägen….

Men alla har vi det…livet alltså..

Jag har hittat några verktyg genom åratals av prövningar, en hel drös utbildningar och gått på en o annan nit.
Jag tänker här visa dig det mesta av livet , inspirera så gott jag kan och jag hoppas du vill följa med!

Jag är inte perfekt och jag kommer inte alltid få orden att landa rätt i dig. Vi är dynamiska varelser och inte en enda dag är den andra lik. Iallafall inte hos mig… Ibland vill jag slå Hunken hårt men för det mesta vill jag hångla upp honom o slita av kläderna på studs:) Dynamik är vad som håller passionen vid liv säger dem…..

Sedan hur det landar hos dig har ju att göra med hur din dag är just nu när du läser också. Så att det alltid ska stämma är ganska liten chans egentligen… Men snälla tro mig när jag skriver att jag aldrig vill dig illa.

Jag är ödmjukt tacksam optimist som är otäckt morgonhurtig men galet kvällstrött.

Jag är dökär i Hunken sen 21 år, lyckats avla fram en framtida Hollywood-stjärna på 12 år som heter Stella och en blivande fotbollsproffs på 9 år som heter Charlie.

Jag älskar löpning, yoga, lyfta tungt, cykla och kanske simma ibland. Eftersom jag bor i Båstad har jag försökt mig på både tennis och padel men är hopplöst fall. Men jag gillar kläderna för sporten så mallar mig med det ibland .
Jag jobbar med olika projekt inom träning och hälsa vilket du kan läsa om här eller kommer få reda på via @idabolsson på instagram.

Jag fullkomligt ÄLSKAR människor och att få träffa er följare på olika event eller träningshelger. Jag saknar lokalsinne men är en jäkel på att fickparkera.

Born n raised första 36 åren på Schlätta och Vara. Snart fyller jag 39 och mår bättre än någonsin!

Utöver träning, jobb och familj gillar jag mode och resor. Älskar ett glas riesling lika mycket som en knallgrön smoothie. Klär mig mest i träningskläder eller cashmere och missbrukar morgonrockar.

Jag har sjuk humor, är galet nyfiken på livet och utmaningar och är enormt klantig vilket resulterade i 5 armbrott som barn.
Jag har sprungit några maraton, tävlat i swimrun på skoj och ser nu fram emot IM 70,3 i Jkp 11/7 iår. Alla hejjarop välkomnas längs med vägen..:)

Jag ska försöka blogga några ggr i veckan och ge er inblick i familjen Kaos, mitt jobb, endel inspiration och annat.

Hoppas vi ska trivas här inne tillsammans. Bara och endast KÄRLEK är välkommet här. För kärlek föder kärlek det vet vi. Så sprid den här så mycket du vill!

Massa kärlek!

lets enjoy the ride baby!!!!

Ida_HovsHallar_low-140

Hanna Skoog

34

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00