ANNONS

Ta chansen !

/

Familj

,

Livet tågar på i all hast och senaste året har varit en kamp. Jag har gått igenom något oerhört jobbigt som jag dessvärre inte alla kan dela med mig av samtidigt som det råder en pandemi och livet ska skötas vid sidan om allt.

Det är inte lätt att leva. Inte för någon av oss. Alla kämpar vi med vårt och även vi som delar med oss av mycket kämpar med saker som bara inte går att dela med sig av.

Så tro mig när jag skriver att jag vet hur lidande är. Tro mig när jag förstår hur jobbigt det kan vara att se ljuset vissa dagar. Jag är människa precis som du och jag tror att med kärlek och tillit kan vi lösa det mesta. Men inte genom att hutta med fingret, döma eller tro sig veta hela bilden.

Med det sagt har jag också lärt mig att bejaka stunder som igår. Jag och Hunken kände precis samma. Vi satt vid frukostbordet med barnen och talade om dagens väder. Det räckte med en blick oss emellan för att vi skulle förstå att vi tar ledigt i eftermiddag och gör något hela familjen. So be it!

14;00 hade jag stekt pannkakor och gjort varm choklad . Barnen lätt skeptiska till föräldrarnas entusiasm över att åka till ett naturreservat och vandra med fika. Sura miner satte dom sig ändå i bilen:)

Väl framme var det som vanligt, som att släppa kor på grönbete. Solen sken sådär mjukt vid en blå himmel och vinden var nästintill helt stilla och havet låg som en spegel med svanar som simmade längs kanten.

Utan agenda promenerade vi planlöst, samlade bästa ishackarstenen, gled på is, klättrade på stora stenblock och trampade i gamla fårapluppar. Efter en stund tog vi fram fika och bara var där. Drick benen efter oss en stund till innan vi lunkade tillbaka till bilen med frusna fingertoppar och varm själ.

Barnen ville inte åka hem. Dom älskade det. Så även vi. De samtalen som kommer när man är med dem i naturen är de allra bästa!

Det blev en dag att minnas och lägga i längs hjärteroten för att plocka fram när det är tradigt igen.

Lycka! Tacksamhet. Ödmjuk tacksamhet och lycka. Jag vet att sånt inte är självklart.

Ha en fin onsdag!

Kärlek!

Ida

img_7924-2048x1536
img_7936-1160x770
img_7956-2048x1536
img_7936-2048x1536
img_7994-1536x2048
img_8019-2048x1536
img_8022-2048x1536
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00