ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Bagliora

Ny ambassadör Bagliora

/

Bagliora

,

Promotion

,

Vardag

,

I betalt samarbete med min nya partner Bagliora!!

Några av er vet att jag är hudterapeut i botten. jag är därför extremt noggrann med vad jag använder för hudvård. Så när det nya märket Bagliora började dyka upp i min värld ville jag testa. Det är två vänner som heter Jessica och Julia som jobbat fram Bagliora under flera år. De har varit så måna om att det ska bli den mest fulländade hudvården på alla sätt, innan de skulle släppa deras bebis på marknaden

IMG_2691-1365x2048

Rengöringsmoussen är magisk! Dubbel rengöring med den. Först tvätta bort makeup. Sedan en gång till för att få rent porerna.

Jag är mer än imponerad! Jag fullkomligt älskar allt med produkterna ! Äntligen aktiv hudvård som ändå är helt ren och inte irriterande på min hud. Jag har testat mycket! Jag vill ha aktiva ingredienser så det händer något med huden men jag vill inte heller jobba mot huden för starkt utan jag vill ha hudvård som jobbar MED huden. Det är precis det Bagliora gör!

IMG_2662-2-2048x1365

Jag började med rengöring och oljan. Som sedan dess är mina favoriter i sortimentet. Sedan smög jag in serum, dag och nattcreme. Deras exfoliator är en produkt jag tar var tredje kväll som en riktig djuprengöring och återfuktning. En mer tålig hud kan använda den varannan eller tillochmed varje kväll.

IMG_2667-2048x1365

På deras hemsida kan du idag läsa en mer utförlig intervju med mig. Den hittar du HÄR.

IMG_2699-2048x1365

Jag kan varmt rek hela serien till både ung och åldrande hud likaså den orena eller torra. Detta är hudvård som jobbar MED dig.

Ha en fin dag i kylan!

Kärlek

Ida

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00