ANNONS

En vanlig dag bara

/

Familj

,

Mitt hemmakontor

Jag tänker lite såhär… kanske kan va kul att bara se och höra om en vanlig grå onsdag i en vanlig kvinnas liv? Läs om du vill goding!

Morgonen startade som alltid med min morgonritual. Ska berätta mer om den en annan dag.

Därefter en kort Prommis och Core hemma på mattan. Väckte kidsen eftersom Hunken är bortrest några dagar. Charlie är den morgonpigge i familjen och vaknar alltid tidigt så han hade just vaknat. Stella är pre teen och trött som en sengångare om mornarna:)

Så blev det frulle och det obligatoriska 7:30-samtalet från pappan . Alltid när han är borta ringer han och ”äter frukost” på FaceTime med oss:) gulligt !

Efter trollen cyklat till skolan sätter jag mig vid datorn för jobb. Idag nästan bara digitala möten. Jäääättespännande projekt coming Up i vår! Jag känner med hela min kropp att nu blir det ljusa tider i universum minsann!

Lunchpaus på Drivan med Anna o Nina. Mina älsklingar!! Därefter digitala möten igen. Ja jo… jag hann med en bit mörk choklad efter lunchen också . Hann inte YogaNidra och var såååå trött. Absolut fel taktik med sockerkick i know men en är inte perfekt….

Nu kom lilleman hem och stortjejen är på tennis och han ska. Då ska det serveras mellis och lagas middag.

Sen brukar jag unna mig yinyoga och meditation en stund när dom är på aktiviteter. Sen gör vi läxor tillsammans efter middagen. Idag blir det rödtunga, sötpotatis och ärtor.

Alltid svårt de där me mat alltså… men jag försöker variera så mycket det går. Tror det är bra för kroppen….

Efter 20 är det nattning och jag tror mig alltid orka titta på tv men det slutar oftast i att jag läser en bok o gäspar tills jag äntligen får gå upp och sussa vid 21:15. Somnar nästan alltid på stört. Men vi får se ikväll för inatt är det fullmåne!!!! Mer om det en annan dag. DET är spännande!

Hoppas du har en härlig onsdag! Skickar liten virtuell kram!

Ida

Tröja från Zara. Här står jag och jobbar dagarna i ända ! Men snart blir det ändring på det. More to come 🙂

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00