ANNONS

Fotomodell o yatzy

/

Mode

,

Vardag

,

Jo men just det!

Glömde ju fortsätta berätta om min torsdag? Ni vet när klockan ringde 04:00…!:)

Vi hade hoppats på en magisk soluppgång och fånga just det ljuset som en soluppgång kan ge:) Men icke sa Nicke.. En kan inte få allt 🙂

Vi höll till godo med disig dimma och tog till en stor blixt för att låtsas att det var ljust:)

Fotografen från Borås hade också med sig en assistent. Varför det kan en undra? Jo men jösses va han fick jobba! Det skulle bytas objektiv, det skulle ställas in blixtar och sättas i nya kort o hej o hå. Bra jobbat teamet foto denna dag! Amelia o Johannes:)

Emmelina från Röhnisch hade styrt upp dagen och herregud sicket proffs! SÅ imponerad! Allt i sin ordning. Varenda outfit ( å jag hade nog minst 30 olika outfits) var noga planerad och till varje kit var där en tanke, syfte och känsla som skulle förmedlas i bilden.

När dagen var slut och vi hade plåtat konstant i nästan 12 timmar var det en trött Ida som krashade i soffan. Ett parti yatzy med C och sedan slocknade jag.. =)

Jag är verkligen långt ifrån en fotomodell eller proffs men jag gjorde mitt bästa! Lite svårt var att många bilder skulle vara kraftfulla och starka… Jag som alltid älskar att le eller skratta på bild… Ja men det blir säkert bra ändå 🙂

Kollektionen finns nu i butik och jag är SÅ stolt ambassadör för märket. Allt vad de står för, kvaliten, designen och framför allt funktionaliteten! Bästa bästa träningskläderna! Vill du kika in på deras webshop kan du klicka HÄR .

Hoppas din tisdag blir strålande vännen!

Varm kram Ida

Den vackra Steph Sanders. En amerikanska som numera bor i Vejbystrand. En av instruktörerna på Yogalito här i byn.

Sen kom Camilla, Julia och Elin. Tillsammans tog vi härliga bilder i Torekov Hotells utegym och under vackra naturreservatet nedanför hotellet.

Vi fick även låna den ljuvliga yogasalen på hotellet!

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00