ANNONS

Osötat äpplemos

/

Recept

,

Goddagens darlings!!

Måndag och fuuuuuullproppad vecka för min del. Hunken likaså… Barnen börjar nya aktiviteter och de kommer avlösa varandra på kvällarna. Så med bra planering ska de också gå vägen!:)

Jag Dedikerar veckan åt att preppa nästa veckas träningsresa till Italien! Ska bli så himla roligt men det ÄR mycket jobb…. Jag är ensam instruktör som också ska hålla föreläsningar och workshops. Däremellan blir det personliga samtal med resenärerna och energin ska vara på topp för att inspirera våra deltagare. Det är verkligen det jag älskar att göra! MEN det vore lögn att säga att det är lätt och gjort i en handvändning.

Idag ska jag slutställa föreläsningen så jag hinner öva på den några ggr. Det är en sak att skriva. Det bara jag gör… Fingarna bara går. Men att sedan förmedla det man vill ha sagt med ord. …Det är bannemej svårare än man tror. Så det kräver sina timmars träning.;)

Hoppas din vecka blir härlig och att du laddat upp bra i helgen!

Äpplemoset blev rätt okej så jag skeppar med receptet här…:)

Plockade äpplen hos grannen , skalade , delade i tärningar , kokade med vaniljstång och kanelstång i 20 min sen tillsatte jag vaniljpulver och malen kanel. Därefter en liten gnutta Atamon för hållbarheten om man vill… Då blir det lite sötat.

Ungefär såhär:

1,5 kg tärnade äpplen

3,5 dl vatten

2 små kanelstänger

1 vaniljstång

Koka äpplena under omrörning då o då i 25 minuter.

Tillsätt 1/2 tak Atamon om du vill.

Mixa slätt. Häll upp i burkar med lock som försluter. Använd ren sked varje gång så håller moset längre.

Jag äter gärna på morgongröten eller bananpannkakorna!:)

Lycka till!

Kram!!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00