ANNONS

B Olssons Mini Triathlon

/

Familj

,

Träning

,

Men hallå där i söndagsstugan!

Hoppas din helg är fin! Vilken är din bästa del av helgernas dag? Jag måste nog säga lördag eftermiddag:) Gärna om jag har tränat nåt kul, ätit god lunch och hängt med barnen för att under eftermiddagen få skrota lite… Som jag gjorde igår!

Vi utmanade kidsen på en mini-triathlon där vi körde: 30 min simning / 60 min cykel och 40 min löpning. Barnen simmade olika distanser och sedan vilade de när vi cyklade för att sedan jogga en bit och sen cykla när vi sprang. Vi tog pauser när vi behövde och peppade varandra. Gjorde det bara med glädje och helt utan prestation! Vi skulle vara klara av det. Strunt samma fart o distans!:)

Efteråt var vi allihop helt höga av endorfiner och hungriga som vargar!!:) Mycket god lunch intogs på Fiskekajen och sedan såg vi Mamma Mia på bion här i byn.

SÅ galet galet underbart härlig film!!!!! Finns inget som kan få mig att sitta ner i nästan två timmar! Ej heller mina barn.. hahah! Men kombon av träning och bra film- magiskt! Gå o se den om du har möjlighet!!!

På kvällen pysslade jag med tvätten och Hunken lagade så god mat åt oss. 22:00 gick ögonlocken ner och jag sov som en sessa!

Ha en fortsatt fin kväll! Jag ska ta hand om äpplemoset jag kokat från grannens äppleträd! Recept kommer om det blir gott! Haha!

Kramis!!

Alla nöjda o glada med den längd de simmat!

När vi cyklade var barnen hos grannen o lekte. Sedan redo att fortsätta med oss!:)

Såhär jag vi gjort sedan barnen växte ut vagnen. De cyklar- vi joggar. Ibland får vi extra träning och putta på när de blir trötta..:)

Älsklingar som jag är glad för er!!!

Sååååå god mat denne karl lagar! Han gjorde en biff till mig med vegfärs, avokado o halloumi med ägg. Magiskt god!

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00