ANNONS

Öijared Tjejhelg

/

Träning

,

Hallå små smultron!

Hoppas ni haft en strålande start på denna lille-lördag. Jag vaknade av tut o musik 04.30. Den årliga cykelparaden för niorna i byn. Ash… Skulle aldrig bli ilsk över det.. En gång om året, jag var själv där en gång i tiden och det är bara fyllt av glädje!

Så på med skorna och ut. Tog en liten frukost innan för jag var för hungrig att springa på tom mage. Sedan tänkte jag kanske att jag skulle orka lite längre. Å det gjorde jag! Lite mysjogg med två små stopp och poff så klarade jag en mil. Ljuvligt att få komma hem o äta storfrukost med nyvakna troll sen.

NU är platserna släppta till ett av höstens event! Jag besöker Öijared utanför Gbg igen. Ett dygn fyllt av härliga aktiviteter! Ta med dig tjejkompisarna och kom vetja! Läs mer och boka HÄR.

Ha en fortsatt fin dag!

Jag har bootcamp med ett konferens-gäng på slottet i afton. Ska bli så himla kul att komma dit igen och kasta lite däck.

Massa kramar

Ida

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00