ANNONS

Dubbelfyra o hallon

/

Familj

,

Hallå där i söndagsstugorna,

Hoppas ni haft en bra helg raringar!

Vi har haft en helt sagolik sådan!

Varit mycket känslor plus massa jobb senaste veckorna. Alltså det är stort att lämna sitt barndomshem och göra en flytt. Verkligen känslostormar. Minnen som kommer upp, bra tankar, mindre bra tankar med rädsla men så landade vi här i helgen…

Hunken fyllde dubbelfyra och vi alla fyra tog en dag och pausade. Vi behövde liksom tanka av varandra . För endel är det kanske superenkelt att lämna, byta hem och stad. För oss är valet självklart och känns SÅ rätt men så bor där en lite flicka ( hos mig iaf) som gillar trygghet , småstadsliv, att ha mamma nära, att se lillebror varje dag och veta var man går o klipper sig….

Så en dag att landa, andas och tanka energi i vår kvartett. Den viktigaste av källor att investera i. Så gjorde vi i fredags.

Vi väckte vår favorit med frukost på sängen och han hade önskat löjromstoast…. hahah! Alltså Stella o Hunken… Såna gourmander…. ! Jag o Charlie kan typ leva på frukostmat o körv me brö…:)

Så jag hade gjort mig till hela morgonen…. Hahhaha! Jösses… Köket såg ut som kriget, brände 4 mackor innan de blev rätt, klenade smör på min sidenmorgonrock, hade glömt köpa gräddfil så fick blanda ihop nåt annat vitt gojs, hällde med andakt upp den totalt hutlös dyra löjrommen som hunken önskat sig och när hela brickan är uppe spiller barnen ut ett helt glas juice över hela brickan och jag får göra om alltihop. Ja löjrommen blev en touch av apelsin bara…. Hahha! Livet! Real life…

Sedan fyllde vi på våra kaffekoppar och jag gjorde frukost åt oss alla på altanen i morgonsol. Vi hade ingen tid att passa och vi bara satt där i säkert 35-40 minuter och utbytte blickar, skojade, log och njöt för fulla muggar!

När vi hade latat oss klart blev det mysig prommis med barnen på cykel till en lekpark. Där tränade vi och barnen fick lekträna på det sätt de själva ville. En tävling i balans på några stubbar , lite hopp och klättrande i träd.

Jag gjorde pushups, breda räckhäv, smala räckhäv, smala tricepspushups och dips. Prefekt överkroppspass innan vi promenerade hem igen och fluffade luggen för utflykt!

Eftersom de va Hunken födelsedag hade jag bokat bord på Sofiero Slott som jag fick tips om. Jag tog på mig mina nya klackisar o hatt o kände mig fin o mallig. Alltså… Hann gå halvvägs in på den galet långa slottsträdgården innan blåsorna kom på tårna… Jag är verkligen inte skapt för fina piffiga männskokläder… Hahah.. Jaja.. Tjusig var jag! Hunken sa det. Då kan några blåsor få gå…

I parken fanns en kul lekpark för barnen som vi promenerade ner till (läs mamman fick gå barfota i torrt hårt grus) innan vi tog bilen och stuffade hemåt. Vi gjorde några stopp på gårdsbutiker och köpte bl.a. med oss helt magiskt god gurka, tomater och hallon från Vikens tomater. Är du i krokarna- STANNA där för guds skull! Så goda så det var som något jag aldrig ätit innan!!

Kvällen åt vi hos grannen på Pensionat Hjorten. Fantastiskt god fish-taco och ett helt barnrum med roliga grejer för den att pyssla med så vi kunde äta 3 rätters utan att kasta i oss maten:) Kan varmt rek den! Supertrevlig personal också!

Efte middagen hade Hunken önskat strandhäng tills solen gick ner. Alltså….. Den stunden där nere den timmen… Bland med mest minnesvärda och kärleksfulla stunderna jag varit med om. Friska, kära, lyckliga och oerhört tacksamma för allt det just då.

Nu ska jag fortsätta röja, packa upp o greja. På fredag är vi fastboende i vårt älskade Båstad!! Wiii!

Ha en fin kväll raring!

Kram kram kram!!!

Min kille! Alltså så stolt över denne lille goding! Han älskar också att träna med mamma.

Min! Min alldeles egne Hunk!

Ja låt inte bilden lura dig… Superont i föttera….:) Hatt o linne från Zara, shorts från HM, skor från Cobler.

Prinsens sagoskog!

Barnen hade så himla kul! Två fina lekstugor också!

Å hej! Fick säkert inte ens beträda gräset men det var ju så lockande svalt under mina brännande fossingar!!

Hahah! Enda bilden från middagen. Säger en hel del… Hunken ville promt INTE ha en flagga. Joooo! Såklart man ska sa jag! Hahah!

Moet Ice till oss och päronbubbel till barnen. Den är verkligen jättegod! Finns på Systemet och innehåller inte alls så mycket socker heller.

Killarna kastade prick

Charlie är en liten entertainer ut i fingerspetsarna. Våra fina kaftaner är från DemoyCollection

Såhär stod hon min trollprinsessa och dansade på havet till solnedgång hur länge som helst. Satt och betraktade henne på stranden och tårarna föll. Hon är så fin. En så free spirit som driver mig till vansinne med hennes tankspriddhet och röra tillsammans med fantasin. Men ack så hon lever! Så full av liv!!

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00