ANNONS

Workout Åre

/

Träning

,

…..”ett event utöver det vanliga”….

Oooo ja!! Minst sagt!!

Just nu är livet lite kaos… Alltså jag mår gött och alla är friska o allt men vi ska ju flytta som ni vet… plus att vi gör om lite i blivande huset för att få plats med ett helt liv där.. inte bara en sommar där… Så där är kaos, hemma är pack-kaos, det är studenter, konfa, avslutningar o jobb jobb jobb….

Så i torsdags när jag packade var jag inte görpigg på att resa 7 timmar t o r under en helg plus massa jobb och massa nya ansikten … Men som tur var skulle jag ha med mig mina älsklingar! Tack o lov! Så skulle jag bada i Åresjön! Sen fick det andra bli som det blev… Men så fort jag klev av planet i Östersund sköljde vågen över mig! Den höga friska fjäll-luften , lugnet, värmen och solen! Ett leende spreds över mitt ansikte och när vi till slut anlände på Holiday Club var känslan total. HÄR ville jag vara. Ingen annan stans just då. Snacka från att sätta låga förväntningar som sedan blir skyhöga! Älskar när det händer!!

Har träffat så mycket underbara människor. Har svettats med starka goa deltagare. Har ätit god mat. Har doppat mig i sjön två gånger. Har åkt zipline. Har gått Trollstigen på fjället med mina små troll. Har ätit glass. Har solat. Har tränat. Har sovit som den skönaste sömn jag gjort på evigheter! Fullkomligt ÄLSKAR Åre! Tack Therese Yoga Stories för kärlek, tack alla arrangörer, Therese, Marianne och Thomas, Holiday club, instruktörer, deltagare och mina tre bästa för en helt oförglömlig helg!

Vill åka tillbaka NU!!

Hoppas din måndag börjat bra goding! Missa inte dagens podavsnitt! Länk i bio på min instagram!

Pössen krämen!

Världens bästa tränings- och barnhotell! Holiday Club!

Stella dricker fjällvatten

Varmt o långt men de kämpade på hela vägen! Trots att mamman gick lite vilse…:) Hahah!!

Tabata i kvällssol! Magiskt!

Dopp efter min fredagsklass -Tabata

Lördagens klass- löpteknik med intervaller

Efter mitt pass tog vi men Hunken på en överraskning- Zipline uppe på fjället! Galet barnsligt kul!

Barnen var mycket modigare än jag

Hunken är lite höjdrädd men klarade av dagens utmaning galant!

Fick äran att vara deltagare under Soma Move release 16! Såååååå bra!!!

Underbara människor bakom detta ljuvliga koncept!

Efter sista klassen på söndagen tog jag en stund för mig själv. Ett dopp i sjön.

Tack för äran! Tack för magin!!

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00