ANNONS

Heja Torsgårdens Förskola!

/

Familj

,

Alltså jag kommer på riktigt gråta … storgråta när Charlie slutar på sin förskola i juni… I 8 år har vi haft barn på världens absolut bästa förskola!

Det finns inte en enda gång jag tyckt något negativt om Torsgårdens Förskola i Vara. Lokalerna är inte superspejsade och moderna, utegården har inte senaste klätterställningarna och pusslen är lite skavda i kanten… Men det är ju inte det som räknas!

Det är hur pedagogerna lyfter barnen, engagerar sig i verksamheten och verkligen brinner för sitt viktiga arbete.

Carola Nord, förskolechef har varit tydlig och strukturerad i hur relationen mellan pedagoger/barn/föräldrar ska vara. Alltid tydlig rapportering om vad barnen gjort, hur de utvecklas och vad de behöver. Hon är en enastående kvinna!

Inte en enda gång har mina barn vantrivts. Varje dag älskar de och har älskat att få gå till förskolan .

I torsdags var det fest på Förskolans Dag!

Jag var bjuden på två riktigt häftiga, snygga fester i Gbg i torsdags kväll . Men nej. Jag valde såklart barnen och världens bästa förskola!

Tack Torsgården för allt ni gjort för mina och andras barn genom åren. Tack för att ni på riktigt skapat en miljö och känsla som gett den allra bästa starten i livet för dem. Lyckos alla nya barn som kommer få vara tillsammans med er till hösten!

Ni är hjältar!!!!

Kram Ida m familj

Pedagogerna har show! SÅ härliga så det är inte klokt!

Mina bästa troll!!!!

Jomense… jag bakade muffins minsann. Lite törra men det gick hem:)

Hunken kom indammandes lite sent men SÅ glad ATT han kom så vi fick fira vår sista Förskolans Dag tillsammans alla fyra.

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00