ANNONS

Afternoon Tea

/

Familj

,

Hej raringar!

Igår for Hunken ut på äventyr och jag hade fullspäckad dag med de små trollen. Efter lunch åkte vi till Bjertorp och tog med mor o far på Afternoon Tea. Det finns inte så mycket att göra här på schlätta om man jämför med en större stad.. Så när det väl är något tycker jag att det är roligt att gynna.

Det är något visst med de där slottet alltså… Jag  verkligen älskar energierna av det stället! För dig som bor långt härifrån-unna dig ett dygn här någon gång! För dig som bor nära- gör samma sak eller bara åk dit på en lunch eller glas vin. Det är öppna dörrar och liv på detta slott!

På eftermiddagen tog mamma med sig barnen på bio och jag tog en dejt med tvättstugan…SÅ skönt när sånt är klart ändå! Men jag fattar verkligen inte var alla strumpor tar vägen? Har ni också någon som äter era i tvätten? =)=)

På kvällen lagade vi mat ihop och myste i soffan med tända ljus och prat. Kan inte förstå att jag fått så kloka fina barn… Herregud så tacksam jag är för dem.

Hoppas du har en fin helg!

Idag kommer han hem!! Mannen med stort H som fångat mitt hjärta sen den där vårdagen i maj i tomtarnas park år 2000…

Kram o kärlek!

Mäktig entre med fina godingar som kliver in!

Älskar att sitta här och se ut över slottsträdgården

När jag ser baren vill jag bara ta på mig et liten svart sak och höga klackar, låtsas att jag gillar dry martini och bara se svår ut…. =) hahah!

Mycket godsaker blev det och ALLT gör de själva från grunden.

Alltid detta kaos…. =)

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00