ANNONS

Julafton 2017

/

Familj

,

En julafton som inte hade några som helst förväntningar från min sida… Som blev den bästa någonsin!

Det blir alltid lite märkligt att fira just första julen när någon eller några dött…

Morgonen började med att jag jogggade , mamma cyklade ut till mina barndomshoods och önskade mina bortgångna morföräldrar God jul vid deras gravplats. Vi hade en så fin stund där i mörkret mitt ute på schlätta , jag joggandes och mamma i tomtemössa cyklandes. En ny tradition hoppas jag helt klart. Älskar min mamma. Hon är så fin! Stöttar i vått o torrt och är stolt över mig. Sedan att hon höjer mina barn till skyarna. Bara en sån sak 🙂

I juni ska hon bli farmor också… Alltså jag ska få bli faster! Hur lyckliga tror ni vi är? Jag och mamma skrek o grät om vartannat!:)

När jag kom hem och hade skrapat ihop milen hade Hunken tänt brasan och massa ljus! Lille C hade vaknat och Stella sussade gott.

När jag hade duschat väckte vi lilla dockan och åt tomtegröt och min hembakta jullimpa innan vi öppnade lite klappar. Succén för barnen var helt klart varsin kickbike! De for runt inne i huset och ville knappt öppna de andra klapparna…:) Så härligt att kunna överraska med något de inte hade önskat sig men ändå blev glad för.

Hunken skämde bort mig med tre såååå fina saker från Wakakuu som han smusslat med under december..:) Blev så glad!

Sedan gick vi till farfar och åt julbrunch med kusinerna innan vi gick till mamma o pappa där vi åt lunch med lillebror, hans Emma och lila Pyret i magen:)

All denna mat!!!:):) Ändå äter en o är hungrig …:) Charlie åt under dagen 19 prinskorvar./):) Hahahha! Japp! Han älskar körv den killen…:)

Hos mamma o pappa kom tomten och då fick jag en bok, örhängen, ett armband och ett presentkort på Skönhetsfabriken av mamma o pappa. Alltså dom skämmer fortfarande bort sin 35-åriga dotter:)

Av lillebror o Emma fick vi en konsert i februari. Älskar att få upplevelser tillsammans med människor jag älskar! Lycka!

När Kalle började såg vi starten sedan gick vi hem, tog på oss mysisar och lastade in alla väskor i bilen innan vi hämtade trötta små troll som fick se klart Kalle innan bilen for till Båstad. Där tände vi i kakelugnen, drack te och lät julefriden landa… Jag reflekterade över hur tacksam jag är över livet och de jag har omkring mig. Att vi nu saknar några som lämnat oss men ser ner från sin himmel. En blir än mer tacksam för hälsan . Oj som jag älskar livet och de som finns här med mig. En ynnest….

Nu är vi på väg till Cph Airport i spöregn o storm. Vi åker till sol o värme!

Ha en fin juldag och ta hand om de dina!

All kärlek!

Ida

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00