ANNONS

Jag försvann…

/

Pepp

,

Jag har ett av mina arbetsverktyg i min telefon. Där skapas möten på nätet, där kan jag visa inspiration och där kan jag skapa samarbeten. Denna lilla sak är för mig mitt levebröd.

Men jag är ändå inte helt nöjd med hur jag emellanåt använder den. Jag är SÅ rädd för att missa att svara någon av er eller se om ni ställer en fråga att jag alltid hela hela tiden är uppkopplad.

Där har det inte alla att göra med vad jag tror mig förlora i intäkter… Alltså nej… långt ifrån… Jag känner ett ansvar gentemot er. Jag vill ju vara er vän, stöttning och mentor i sociala medier… Tänk om jag skulle missa något och ni tror att jag struntar i det?!? Ignorans? Att inte få bli sedd? Det är min fasa…

Men jag vill också leva som jag lär. Jag vill inte känna stress eller press på ett sätt som jag inte kan hantera. Än så länge mår jag så gött så gött… Jag tror att det är tack vare att jag ibland stänger av. Kopplar ner…

Igår kopplade jag ner hela dagen. Från 10:00 lade jag telefonen i en låda och tog bara upp den för att svara när lillebror ringde en gång och Emma Igelström en gång.

Var inte inne på varken blogg, mail eller sociala medier.

Jag känner ingen stress av det men i förebyggande syfte och för att öppna mitt sinne för mer närvaro gör jag ibland så.

Livet sker väldigt mycket i vår telefon men det sker kanske än mer ovanför telefonen….

Ha en fin söndagskväll raringar!

Massa kärlek till er och tack för att ni läser!

Bilderna nedan tog jag när ja o lilleman gick till havet 09:00 i pyjamas..:) ÄLSKART!

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00