ANNONS

Adventsyoga med mysig fika! Kom!

/

Yoga

,

Hallå kompisar!

Hoppas din tisdag är strålande! När Röhnisch frågade mig om jag kunde tänka mig att anordna en välgörenhetsyoga var svaret- SJÄLVKLART! Så …jag har precis styrt klart ett event jag ska ha tillsammans med Röhnisch på första advent. Perfekt tillfälle att komma till Vara för att efter yogan ta en jul-lunch på Esti och se vår fina julskyltning som öppnar i Vara 13:00 denna dag!

Alla insamlade pengar denna dag går oavkortat till detta projekt: Anmälan via kalendern här på sidan eller nedan. Hoppas hoppas du vill komma och göra skillnad, yoga och fika med mig!

När? 3 december 11:00-12:30

Var? Studio Schlätta i Vara. Odengatan 4

Varmt välkomna på mysig adventsyoga med fika och för en riktigt bra sak!

Välgörenhetsprojektet Hand-In-Hand där jag tillsammans med Röhnisch hoppas du vill vara med och hjälpa. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Hela satsningen av denna insamlingen hjälper Röhnisch att samla in 350 000 kronor för att hjälpa Hand in Hand att lyfta en hel by (cirka 1500 personer) i Indien ur fattigdom.

För varje insamling av 900 kr –så räcker det till att en kvinna kan starta eget. Det i sin tur leder till att hennes familj får det bättre och 5 personer lyfts ur fattigdom. Om vi tillsammans samlar in 2700kr kan vi hjälpa 3 kvinnor och deras familjer ur fattigdom. Om vi fyller lokalen och swishar minst 150kr/person för klassen så når vi det målet! Låt oss yoga med kärlek och hjälpa någon annan!

En klass för nybörjare och dig som tidigare testat yoga. Mjukt flöde i Global Yogans och Vinyasans anda.

Efteråt bjuds det på glögg och pepparkakor såklart!

Det här är Hand in Hand

Hand in Hand bekämpar fattigdom genom hållbart entreprenörskap.

Hela denna satsningen och insamlingen hjälper Röhnisch att samla in 350 000 kronor för att hjälpa Hand in Hand att lyfta en hel by (cirka 1500 personer) ur fattigdom i Indien.

Vi är övertygade om att entreprenörskap är vägen ut ur fattigdom. Vi ger människor de rätta verktygen för att av egen kraft förbättra sina levnadsvillkor.

Vår unika modell för hjälp till självhjälp, där vi organiserar fattiga i självhjälpsgrupper och tränar dem i entreprenörskap och tillgång till mikrolån, är en hållbar metod.

Vi fokuserar på kvinnor och hjälper dem starta egna affärsverksamheter för att de av egen kraft kan ta sig själva och sina familjer ur fattigdom.

Hand in Hand har verksamhet i Afghanistan, Indien, Kenya och Zimbabwe. Alla personal i våra verksamhetsländer rekryteras lokalt och det är dessa som sköter all fältverksamhet. Insamlingsverksamhet, programstöd, kommunikation och påverkansarbete bedrivs från Stockholm och London.

Hand in Hand i siffror

Antal skapade jobb: 3 miljoner

Antal startade affärsverksamheter: 2 miljoner

För 900 SEK får en kvinna utbildning och möjligheter att starta en affärsverksamhet enligt Hand in Hands modell.

Räknar vi att varje kvinna har en familj på fyra till fem personer, har Hand in Hands verksamhet idag bidragit till att förbättra levnadsvillkoren för över 15 miljoner människor.

Resultat per januari 2017 i avrundade tal. Exakt uppgift som uppdateras löpande finns på handinhand.nu

Anmälan sker HÄR.

Swish till: 1232786234 för yogastunden eller om du bara vill bidra för en fin sak. MÄRK med WISP .

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00