ANNONS

Bjertorp Bootcamp

/

Träning

,

Så var den dagen kommen som jag längtat efter sååå! Att få husera på slottet för en dag igen.

Det är verkligen, i mina ögon, sveriges vackraste slott! ÄLSKAR kontrasterna av att det dagen innan varit Gatsby-party för att på morgonen invaderas av oss nästan 80 träningstokar!  Slottet är dynamiskt och det känns mellan dessa väggar. Energi, ljus och kärlek!

Vi startade dagen med ett monsterpass utomhus i strålande solsken och klarblå himmel! Traktordäck, små däck, stockar, trollskog, löpning, intervaller och lite löpning till.. Omgivningen kring Bjertorp Slott är så vacker så det är inte klokt!

Sedan blev vi serverade slottslunch. Kyckling och blomkålsrisotto med nötter och grönt. Yummie in my tummie!

Stenladan var uppvärmd och städad åt oss och vi spred energi genom ett svettigt Freepower-pass innan vi varvade ner med mjuk yoga. Lite mellis sedan hejdå-kramar med en och annan tår…

En magisk dag ytterligare en dag i livet. Jag fullkomligt ÄLSKAR dessa dagar när jag får träffa er på riktigt ! Alltså det är inte sant så fina ni är! Grät en skvätt när jag helt sopslut landade i soffan igårkväll… Ljuset och det positiva vinner! Jädrar va det vinner!

TACK alla fina ni som läser , skriver, kommer på mina upptåg och kramas! Älskar kramar!

Ha en skön måndag! Jag ska yoga i studion 18;30. Kom gärna om du vill! DropIn och swish 180:- på plats.

Puss Ida

Vid min sida i Båstadseventet och även nu- Caroline Frennberg. En klippa ute dess like! Snart kommer hennes lilla bebis så jag får klara mig utan henne ett tag…=(.. Du är en stjärna Carro! Tack! Tack också maken Erik för all hjälp och för din brinnande energi på gårdagens pass!

Hallå gänget!!!

Den obligatoriska uppvärmningen i slottsparken

Klart vi välter däck….

…..å kastar däck…

Några pappor som firade Fars Dag med oss. Älskar!

Den gamla stenladan är ypperlig för svettiga pass!

Work mode on.

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00