ANNONS

Tillåtelse

/

Mode

,

Pepp

,

Att tillåta sig. Eller inte….

Ofta kan just tillåtelse vara den sista spärren för att nå hela vägen. Att kunna ta beslutet och tillåta sig resultatet.

Jantelagen sitter ganska hårt präntat hos många av oss. Absolut mig själv. Jag kan ha svårt att unna mig en stund på soffan när jag vet att tvätthögen växer eller mailkorgen är full. Men jag har lärt mig att tillåta mig en liiiiten paus för att hämta energi och leverera än bättre efteråt. Jag har lärt mig att tillåta mig att jobba lite hårdare under perioder och sedan unna mig mindre jobb en period efter.

Kan du tillåta dig att slappna av emellanåt. Släppa alla måsten och krav för att ge plats åt något som du kanske behöver mer just för stunden. Kan du tillåta dig att köra på med din dröm och vision för att det väntade resultatet kommer bli SÅ jädra bra…?

Tillåtelse får helt klart bli dagens fundering. Vad behöver du tillåta dig själv till? För din skull? För ditt liv?

ha en fortsatt fin dag godingar! Jag skulle verkligen behöva en skogsjogg men jobben hopar sig, Stella ska vaccineras, kylen skriker tom och Charlie ska på simskola. Livet =) Idag tillåter jag att det blir lite kaos.

Puss o kram

Älskar stilen som jag kan ha både på ett fint möte och på barnens simskola.

LOVE! Köpte en underbar tisha i Cph. Finaste färgen och texten- LOVE! Jeans- replay, skor gamla från italien, tischa BikBok , kavaj HM.

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00