ANNONS

Drar ett streck i kalendern

/

Familj

,

Mode

,

Måndag igen då! Härligt!

Jag märker direkt när jag fått återhämtning en helg eller om den varit fylld av jobb och åtaganden. Det märks på min måndag.. =)

Just denna måndagen är ljuvlig! För min helg har bestått i långa löprundor vid havet, massa massa god mat, tända ljus och min familj alldeles alldeles nära…

Har du FOMO? Rädd att missa något? Säger du ja till alla tillställningar och kalas, events etc just för att du inte vill eller känner att du kan missa något? Jag har nog varit sån innan.. Bokade upp varenda dag, varenda ledig minut och fick ihop allt konstigt nog.. Men ju äldre jag blir desto mer bekväm.. Jag måste och tar mig tid att återhämta. Att pausa från måsten, coola fester, trevliga events osv… Det gör jag om jag känner att har har tid och kraft. Men ibland.. Som nu i helgen… Då bara jag drar ett streck i kalendern alltså… Fy bubblan så härligt!

Det är först när jag kom till insikt i hur mycket piggare jag var resterande dagar när jag började med riktig återhämtning. Även gällande träningen.. Jag hade vilodag i torsdags och skulle mysjogga lite i fredags. Efter god mat, vila och bra sömn sprang jag fortare och längre än jag trodde…

Kroppen talar till oss. Hela tiden. Lyssnar vi så betalar det sig om och om igen.. På så många vis. Inte bara genom att springa fortare utan framförallt att vi ger själen tid att komma ikapp.

Nu ska jag hämta trollen som jag saknat sedan jag lämnade dem imorse. Vi ska göra läxor, kramas och dricka te med tända ljus! Älskar att hösten är här!

Puss o kram på dig!

/Ida

Promenad med mina fina.

Min goa goa svägerska Emma. Min lillebrors flickvän. Vänlighetens ansikte.

Emma, Lillebror , Stella, Pappa, Charlie, Mamma o Jag. Hunken fick ta bilden.

”Mamma ta en bild nu”… Min lille charmör! Idag skrevs han ut från BVC… !! Vad hände? Min lille?? Klarar inte att han blir äldre nu.. =)

Lillebror och gudfar till Stella toktössan B Olsson

Stella ÄLSKADE sin nya outfit från Replay Kids.. Jeans i hyperflex och myscollage..

Vi stannade till i gbg på vägen hem för Daniel hade ett möte… Landsortsungar i stan.. =)

Jaaaaa! JOS Avenyn var öppet så det blev en sen lunch där. Lycka! Stella åt lax o glasnudlar. Charlie en macka. Men han gick å köpte en körv sen. Han älskar körv den….

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00