ANNONS

På helgen då…

/

Familj

,

Nu kommer helgen! Den där galet efterlängtade känslan av frihet! Inte för alla såklart men för många… Lätt att leva för fredagens ankomst och bara njuta under helgen… Absolut inget fel med det! Att njuta lite är bättre än att inte njuta alls! Men skulle du kunna få mer njutning i sin vardag? Portionera ut de stora balunsen till mindre små lyckopiller…?

Vardagen är ändå den större delen av livet.. Inte helg och semester.. Ibland kan det räcka med att bara ta en extra lång frukost en tisdag , äta med finporslinet en torsdag, en lunchdejt med kärleken en onsdag eller ta en filmkväll en måndag …

Hos oss är det full kareta hela veckorna och plus att jag jobbar en hel del helger har jag blivit bättre på att ta vara på alla små tillfällen … Livet säger inte- här! Varsågod och njut en smula.. Det måste jag ta av livet.

Hursomhelst… Njut! Har du hälsan i behåll och människor att älska- njut!

Herregud så tacksam jag är för livet! Jag är frisk, mina nära är friska och jag har många att älska. Det räcker och blir över för att jag ska vara tacksam.

Ha en skön fredag godingar!

Puss o Kärlek!

Den där Olsson… Inte klokt så fin man. SÅ tacksam att han valde just mig..

Mitt bästa i livet!! Myskläder och mina två troll nära nära…Såhär ska jag njuta i helgen:)

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00