ANNONS

New York Frukost Lunch Tips!

/

Resor

,

Alltså jag har så många guldkorn i New York att det är inte klokt! Vill såklart ta med er till dem allihop! =) Så vi börjar med frukost och lunch. Mina favoritmål på dagen förutom middag och mellis.. 😉

Om du åker till NYC tycker jag du ska bo i Soho eller Tribeca. Du ska ta dig till Times Square en em/kväll för att se spektaklet och ta bilder men inte lägga mer tid än så i det kaoset…

En dag ska du spendera i Central Park. Bara jogga, mysa, strosa och hänga. Låtsas som du bor där och go with the flow liksom.. =)

Ska du träna eller yoga i stan ska du ladda ner appen Bodymind. Där kan du söka på klasser och studios i din närhet.

Du ska ta en tidig morgon och promenera över Brooklyn Bridge. Vidare in till Williamsburg för att ta en yogaklass och en godrulle på något sjysst ställe…

Angående resten av stan är här några av mina favoriter i bilder.. =) Kommer ett till inlägg längre fram då allt ju inte fick plats här.. =)

Ha en fin dag!

Puss o Kram Ida

Underbar, elegant och lite lyxig lunch på Michaels 24 W 55th Street Between 5th and 6th Ave.

Hemsidan till Michaels HÄR.

Åk taxi om du blir trött i benen. Kostar inte alls som i sverige. Mycket billigare. Endel snobbar vill bara åka Black Car och det är 3-4 gånger så dyrt.. Jag gillar charmen med de gula bilarna.. =)

By Chloe är en ”fast but healthy veggie restaurant” Så annorlunda, goda och roliga maträtter, mellis eller fika. ÄLSKADE! Kunde liksom inte bestämma mig. Men tog till slut en smashed avokado-macka o matcha-smoothie.. =) Ligger på 185 Bleecker St

De flesta restauranger i USA har sides.. Att en kan beställa en liten tallrik vid sidan. Där har de ofta bättre och mer hälsosamma alternativ på fina restauranger. Finns såklart ställen som har pommes o tryffelmajo som sides men också de som har broccoli tex. Jag måste ju få i mig mina gröningar var dag! =)

Amerikanarnas kaffe är i mina mått ofta blask… Jag vill ju ha staaaarkt kaffe.. =) Men hittar du en italiensk restaurang kan du ha turen att de vet hur en gör svenskt kaffe..=) En americano är en svensk vanlig kaffe. Ofta fick jag ta en dubbel espresso och en americano för att få te´t =)

Finns massa supercoola rooftop-bars som är öppet sommartid och en sväng in på hösten. Tror de stänger sista veckan i sept/början av oktober de flesta.. En favorit är The Peninsula som också är ett fint hotell. Kliv bara in och åk upp till baren. Du måste inte bo på hotellet för att komma in. Ligger på 700 Fifth avenue.

Sjysst stämning på takbarer. Kontorsfolk möter turister som möter de hippa… Skön musik och en go drink.. =)

The Butchers Daughter finns även i L.A. En av mina favvosar när vi var där ifjol! Den i SoHo var inte riktigt lika bra som den i LA måste jag säga.. Men helt ok. Väl värt en frukost. Har en gedigen meny!

Äggröra, fruktskål, grön juice och ingefärsshot. Jag tog våfflor med bär och smör =)

Kaffet va lite svagt så ta en dubbel espresso i =) Detta ställe ligger på 19 Kenmare St

Bakom restaurangen låg en liten shop. Här kan du köpa to-go eller lite souvenirer med dig hem. Vi köpte flingsalt och granola.

Älskar ost! Som mellis en dag slank vi in på Balthazar. En fransk bistro med ljuvlig personal! Goda viner och bra mat. Tydligen bra brunch har jag hört! Ligger i Soho på 80 Spring St

Personalen här var supertrevlig!

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00