ANNONS

Familjen, kärlek och slott

/

Familj

,

Jag är SÅ tacksam. Varje dag är jag tacksam för vad livet är. Framförallt tacksam för att jag och mina nära har hälsan i behåll. Det är ingen självklarhet. I dagens samhälle när psykisk ohälsa såsom cancer sprider sig som löpeld så förstår jag vikten av att vara rädd om livet och visa ödmjuk tacksamhet för det.

Vi strävar efter så mycket medan en sjuk person bara vill en enda sak- att få vara frisk.

Kan inte ens tänka tanken om någon av mina 3 bästa skulle bli sjuka…. eller jag?!. Att jag inte skulle få uppleva mina barn? Jag längtar ju SÅ efter allt vad livet med dem har att erbjuda! Att få vara mamma och dela en uppväxt… Se en liten människa bli stor… Jag tycker redan det hänt massor och då är Stella bara 8 år… Tänk att jag ska få uppleva hennes första kärlek, hjärtesorg, hår under armarna, läxläsningar, kyss, körkort, fylla och ågren.. =) Allt som hör livet till =) Jag ska bli den bästa mamman hon någonsin önskat. Enligt henne är jag ju det nu.. =) När hon säger de orden till mig går hela hjärtat i spinn så lycklig blir jag..

I en karriär som min, som går fort och är så fantastiskt rolig är det viktigt att maxa tiden med de viktigaste när jag kan. Jag kommer att vara bortrest massor nu i höst och just denna helgen var jag hemma och lämnade knappt huset eller de bästa för en sekund. Men lördagen tog vi oss ut på tur hela familjen, mamma, bror och svägis. Vi tog av taket på den lilla vita och körde bland öppna fält, skogsdungar och vackra vyer. Andades in tacksamhet och njutning! Lyckan sitter inte i bilen utan i människorna i den… Hade varit lika lycklig på en flakmoppe bara jag hade dessa tre i mitt hjärta.. =)

Sedan tog vi en myslunch på Bjertorp Slott. Satt länge länge och njöt av maten, skrattade, gick på spökjakt och myste. Så härlig dag!

Denna dagen ska jag minnas och plocka fram när jag sitter ensam på något hotellrum och längtar hem i höst.. =)

ha en fin måndag raringar!

Kärlek till er!

ÄLSKAR luften nu på hösten! September är min bästa månad på hela året! Ps. visst är han snygg.. ? Alltså inte klokt så snygg!!!

Ni skulle hört de små och deras resonemang vid bordet.. Haha! Så söta.. =) Charlie, Stella och Stellas kompis Nellie.

Veg matvetesallad med pocherat ägg, betor, spenat, örter och gud vet va för godsaker jag njöt av.. Bror o Hunken tog en lättöl från Qwänum mat o malt.

Min fina mamma. Älskar henne så mycket.

Tänk vilken tur jag har som har en så fin svägis.. Emma.. Älskar henne me! =)

MIN lillebror.. Orden räcker inte till så bra är han! Finns där i alla lägen. Alltid alltid alltid glad! Gu va stolt jag är över honom!

Se sååå vackra färger som klär slottet!!!

Tänk att om några veckor ska vi bootampa här ju! =) Har du bokat din plats?

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@idabolsson
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00