ANNONS

FÖLJ MED TILL BARCELONA

/

Resor

,

Yoga

,

I september anordnar jag och min partner in crime Miranda Jansson årets ljuvligaste resa till barcelona. Tillsammans med Resia Sverige och Replay har vi rott iland denna resa som kommer bli allt annat än vanlig….. Vi har hyrt La Vella Farga, stället där alla spanska kändisar hänger när de vill va ifred… =) Alla deltagare får bo i varsin svit och äta som kungligheter under några dagar. Jag ska se till att yoga dem, träna dem och hålla ett och annat snack om livet. Kommer bli heeeelt magiskt och vi längtar!

För dig som vill läsa mer om resan hittar du info Wispresa 2017. Schemat för veckan, som kan komma att ändras hittar du Schema wispresan 2017

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00