ANNONS

ÄNTLIGEN TILLBAKA!

/

Familj

,

Recept

,

Träning

,

Vardag

,

Hallå gänget! Som jag saknat er och bloggen! Hoppas att ni är taggade för en större glimt av mitt lätt kaosartade men stort kärleksfulla liv igen =) Tänker som innan att jag delar med mig av allt mellan himmel och jord. Det som jag hoppas kan ge er inspiration och kärlek. Bara goda tankar! Lite träningstips, några recept och emellanåt frågestunder. Kommer även här uppdatera om nya events eller ställen jag ska besöka och har besökt. Jag kommer att ha samarbeten med mina partners som jag alltid försöker få till så att ni ska känna att det ger er något.

Min blogg är för dialogen oss emellan. Jag vill verkligen att ni interagerar och visar er. Tala om vad ni vill läsa mer eller mindre av så gör vi detta tillsammans! Vi ser till att bara sprida kärlek och tar inte det på allt för stort allvar. Det är en kul grej och en del av mitt jobb som jag ser att ni är en del av.

Under hösten kommer jag att öppna min Eventstudio i Vara som jag döper till Eventstudio Schlätta. Där kommer det vara endel happenings, kanske lite workshops och yogaklasser då och då. Det ska få växa sig som en liten bebis och i början kan den inte så mycket. Jag ska mata den och ge den kärlek så ser vi var det landar.

I webshopen hittar du lite WISP-prylar och det kommer att fyllas på med Schlätta-prylar som är lika coola i Vara som i Sthlm.. =)

Jag kommer att vara en hel del på resande fot. Både privat och i jobbet. Jag älskar ju att resa och upptäcka världen. Lika mycket som jag älskar att sedan komma hem till schlätta och mina små troll.

I helgen kommer jag att vara i Sthlm och inviga Röhnisch nya conceptstore på Gamla Brogatan 15. Kom gärna och mingla med mig! Finns där tidig morgon och förmiddag.

Imorgon tänkte jag att ni som är nya följare skulle få veta lite mer om mig.

Ha en go första dag i årets, enligt min, bästa månad!

Puss o Kram

Ida

12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00