Nu flyttar Emmas Vintage

Det är med viss seperationsångest som jag lämnar fantastiska Damernas Värld (med alla underbara kollegor) och min baby Damernas.se (som jag jobbat med varje dag i två år).
Men nu är det dags för mig och bloggen Emmas Vintage att dra vidare på äventyr.

Numera hittar bloggen Emmas vintage här!

Skepp å hoj, flyttarskoj!

  1. The_old-one klockrent. Jag bara ve4ntade pe5 detta. HV me5ste inse att Voutlainen och Davidsson ge5r mot stuelt i sina karie4rr. De kan inte be4ra ett lag le4ngre. En Davidsson ff6r tve5 e5r sedan hade kunnat lyfta vilket lag och femma som helst. Davidsson idag kan inte lyfta ett lag. Det e4r alltid sorgligt ne4r det he4nder men tillslut ge5r alla mot sitt slut i sina karrie4rer tyve4rr tror jag det vi ser he4nda just ff6r tillfe4llet. Ne5gon me5ste ve5ga se4ga och HV:s ledning me5ste inse det. Klarar vi av e5rets se4song se5 me5ste till en reje4l nystart fre5n och med ne4sta e5r. En helt ny ff6rsta femma me5ste in ne4sta e5r. Vi behf6ver en ny ff6rste center. Niklas Persson kan vara den spelare vi behf6ver. Melin och Laine kanske kan vara yttrar i en se5dan kedja. Vi me5ste bf6rja om. Nu handlar det bara om f6verlevnad.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..