Frukost och kärlek.

Det här är mitt bästa. Att varje helg få sitta och njuta av en lång frukost. Ta en paus. Och sedan börja om från början. Sitta och prata med min älskade John, sörpla smoothies och sitta på TV-serier.

Gärna en söndag. Söndagar är min och Johns heliga dag. Då vill vi knappt gå utanför dörren, utan bara hänga med varandra. Just de där heliga söndagarna vill jag aldrig sluta med. En dag då vi bara rår om varandra. Påminner varandra om att vi älskar varandra, berättar de där sakerna som man glömt säga under veckan och tittar på varandra. Länge.

Jag behöver det. Annars skulle jag nog rusa genom livet och glömma stanna upp. Och helt plötsligt en dag ha sprungit ifrån allt det där, utan att ha märkt det. Och det vill jag ju inte.
Jag behöver mina frukostar, mina sörplande smoothies-samtal och framförallt (över allt annat!) – min älskade John. Han förstår mig som ingen annan och gör mig till en bättre människa.

Så det så.

frukost

 1. Ewik skriver:

  Hej Lisa,ige5r bf6rjade en te4vling pe5 studeravidare.se. Vill du ockse5 vara med och te4vla? Du behf6ver bara ne4mna oss i ett blgnoigle4gg och har de5 chansen att vinna Nya MacBook Air. Infomation om te4vlingen finns under http://www.studeravidare.se/bloggtavling. MVH Studeravidare teamet

 2. hittade precis hit och har sttiut och skrattat se5 jag gre5tit en le5ng stund se5 nu har jag le4nkat din blogg i ett vindoftande blogginle4gg ;)Ha en skf6n helgKarin

 3. Förr hade jag och min älskling sådana söndagar, vi tappade bort dem… Men som tur var har vi inte tappat bort varandra. Ska genast införa dessa igen! Stort TACK till dig!

 4. malin skriver:

  Hej! i vilket inlägg skrev du om dina smaragdgröna vagabondskor? jag undrar om de möjligtvis heter varlyn och om de är under 8cm höga! Jättefina bilder :) http://www.angelinlace.devotes.se

 5. Anna skriver:

  De där dagarna man bara ägnar åt varandra är så viktiga! Under perioder när jag eller min man pluggat eller jobbat väldigt mycket har vi infört något vi kallar mysonsdag. Helger brukar vara uppbokade med familj, vänner eller tidigare en del studentfester. Så onsdagkvällarna var våra heliga stunder. TV och datorer stängs av och vi gör nånting tillsammans bara han och jag. Går ut och äter, lagar en lyxig middag och tänder en massa ljus, har filmkväll hemma i soffan, spelar spel, går på bio… Vad som helst, bara det är vi två som gör det tillsammans. Förr eller senare kommer man till det där stadiet i ett förhållande när man faktiskt måste jobba lite på relationen för att det ska funka. Vi är inte mindre kära för det, men när vardagen tränger sig på genom det där rosaskimrande skenet krävs det lite extra för att man ska fokusera på varandra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..