Fler fantastiska fynd

Det har fyndats hejvilt på loppis och secondhand till lyan den senaste tiden. Det där lägenhetspiffandet som jag älskar så högt har fått stå tillbaka ett tag på grund av mitt bokprojekt, men nu, när boken snart är lämnad så är det som att jag måste ta igen allt. På en gång.

Detta har utmynnat i ett piffande, planerande och fyndande utan dess like. Som den grå, fina fåtöljen som jag visade upp här i bloggen i förra veckan.  Förutom den har jag även fyndat det här:

Rosa glas och några kristallglas som jag hittade på Myrorna i Ropsten. Stod alldeles ensamma och ledsna. Inte ens ett randigt sugrör i sikte.

En fantastiskt fin fågeltavla, fyndad på Myrorna i Ropsten, som numera hänger i min hall. Men det är så klart inte nog där. Fler fantastiska fynd kommer i bloggen inom kort …

LOADING..