Regnsmatter, födelsedagsbarn och fruktiga Maui-drinkar

I fredags fyllde min fina vän Fatima år. Hennes enda önskan denna stora dag var att gå ut med gänget och äta middag. Sagt, önskat och gjort. Fatima valde restaurang, bestämde tid och vi kom dit och bjöd.

Lollo och Fatima i Vasastan, på väg till restaurangen.

Moi med vattendränkt frisyr och fredagspepp.

När vi satte oss till bords på restaurangen fick Fatima en drink med fyrverkerier i och vi passade på att skråla ”ja må hon leva” så att hela stället gungade.

Utanför fönstret öste regnet ner, medan vi satt innanför och babblade, skålade och hörde oss för om det lilla barnet som ligger i Fatimas mage. Alltså, peppen!

Lollo.

Förrätt till födelsedagsbarnet.

Dränkta katter. Lisa och jag alltså.

Alla goda varmrätter for sedan in. Oxfilé, lammstek, potatisgratäng och musslor i massor.

Ett kilo babbel senare lämnade vi restaurangen för att gå och dricka drinkar.

Vinkade hej då till Lisa som skulle upp tidigt dagen därpå och hoppade vidare till Tiki room.

På Tiki room slog vi oss ner och började beställa fruktdrinkar i massor. Jag sörplade i mig en röd sak, och sörplade sedan lite på Fridas drink eftersom den smakade Maui för mig. Förlåt Frida, men det var så fina minnen.

Maui i drinkform.

Vi skålade, pratade, planerade resor och myste en masse. På nattakvisten kryssade vi hem mellan vattenpölar och regnsmatter på dränka Stockholms-gator.

  1. Ösregn har faktiskt sin charm! Nere i skåne ösregnar det ena dagen och nästa kan man gå på promenad i enbart tjocktröja. Hösten!!

    http://www.harts.blogg.se

  2. Jag absolut älskade ditt inlägg om årstider. Känner mig bara tvungen att säga det Har gått och tänkt på det sen du postade. Jag är likadan. Och det finaste man kan göra för att ta tillvara på det är ju just att anamma det.

  3. Karla skriver:

    Jag vet att du visat hur du gör din frisyr, men gör du de där snurrorna varje dag och hur lång tid tar det egentligen? Och gick det snabbt att lära sig? När jag har testat går det åt skogen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..