Mot mitt älskade Värmland

Jag behöver mitt lugn-Värmland just nu. Jag är slut efter att ha tokjobbat, sorgset packat ihop mina fullproppade lådor på DV, skrivit på min finfantastiska bok och illustrerat en masse. Kort och gott: Jag är helt slut. Då finns det inget bättre än att packa blomväskan full med varma tjocktröjor, sätta sig på mjölktåget och krypa in i mammas och pappas stuga ute på landet i Värmland. Få flotta svampmiddagar och sitta runt köksbordet, prata, skissa och prata om högt och lågt.

Så. Nu är blomväskan packad. Skepp å hoj! 1. Å skriver:

  Till vänster, menar jag förstås. Hon till höger är helt normal.

 2. Alltså, om den där galningen till höger står i skogen när du kommer hem… Då vet jag inte om du får mkt vila. Akta dig för Chanelslungan.

  Puss, viloberten, vi hörs snart.

 3. Det är så härligt att komma hem till skogspromenader och svampplockning, nu blev jag sugen att själv åka norrpå, dock endast till Sörmland

  Ha så trevligt!

  http://mrsadvocat.blogspot.se/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..