En av mina favoritbloggare + min Lollo

En av mina favoritbloggare Bonjour vintage, som drivs av superhärliga Madeleine, har gjort en intervju med min fina vän,  granne och bokskrivarkollega Lollo. Det som är kul med Lollos hem är att det ständigt förändras. En nyinköpt tavla, en fåtölj, en klänning som hänger på väggen eller en ny sängavel i sovrummet. Allt vintage och secondhand förstås. Alltid är det något som har förändrats sedan man var där sist. Och då är jag där ofta om man säger så.

Läs mer om Lollos inredningsstil, se bilder från hennes hem och spana in bloggen Bonjour vintage.

  1. men åh tack fina emma, du är också en av mina favoriter! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..