Vinrött från topp till tå

Det är min sista dag på DV-redaktionen i dag, innan jag drar ut på nya äventyr. Var jag drar kommer jag avslöja här i bloggen inom kort. Jag kommer nämligen fortsätta blogga här ett tag, innan jag flyttar.
Min kära kollega Anna förespråkade svart sorgklädsel, för hon vill nämligen inte att jag ska sluta. Men det blev vinrött istället. Från topp till tå. jacka med skört från H&M, egensydd pennkjol, strumpbyxor från H&M och skor från Stadsmissionen.

Det är otroligt sorgligt att lämna alla härliga DV-kollegor, men också otroligt spännande att testa något nytt. Har blivit mäkta bortskämd här på redaktionen i dag. Blivit bjuden på lunch av Anna och Carin, fått glass och jordgubbar och presenter.

Usch, vad jag kommer att sakna er allihopa!

  1. lina skriver:

    Vinrött från topp till tå, sååå vackert! Är jackan från höstens kollektion på H&M?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..