Pincurls och bloggkärlek.

Alltså min kollega och kontorskompis Carin, som ni hittar på bloggen Carins beauty här på Damernas.se, gjorde en frisyr-GIF på mig i går. Jag tyckte att pincurlsen så rårisiga ut, men Carin insisterade på att giffa mig. Ni kan se rullen i hennes blogg och även läsa hennes stört fina ord om mig. Blev alldeles rörd.
Tycker förövrigt att ni ska kika in Carins beauty, för där finns mängder av tips och söta giffar. Och så är den ju skriven av Carin, som är en av de trevligaste personer jag träffat. Trots att vi bara har jobbat ihop i några månader, så känner man sig alltid så himla avslappnad med henne. Tror jag började dra mina dåliga skämt efter tre dagar, vilket är ett tecken på att jag trivs i hennes sällskap. Hon är kvick, engagerad, rolig, otroligt karismatisk och väldigt inspirerade. När jag blir stor ska jag bli som Carin. Så det så.

 

 

  1. Har ju inte gjort ne5n le4ngre resa, men jag planerar mcyket innan jag e5ker och det brukar pe5minna mig eftere5t om resan. Foton brukar jag gf6ra fotoalbum av, smidigt att fe5 hem fe4rdiga album. Pe5 de senaste resorna har ungarna skrivit dagbok (pe5 papper), je4tteroligt att le4sa vad de tycker e4r ve4rt att skriva om, ofta helt andra saker e4n vad jag skulle skrivit om Sv: Massor av tack ff6r tipset om bloggen, ska kolla det se5 fort jag kommer hem fre5n resan se5 dottern och jag kan le4sa tillsammans!

  2. Carin skriver:

    Men Emma! Åh, jag börjar nästan gråta. Hade inte sett det här blogginlägget förrän nu.
    Bästa skrivbordsgrannen. Nu får vi ses på fritiden istället!
    Kramar Carin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..