Välkommen hem till mig, du underbara fåtölj

 

Om jag fick bestämma skulle hela mitt hem vara fyllt till bredden med Carl Malmstens Emma och Farmor. Jag gillar helt enkelt fåtöljer. Väldigt mycket. Mitt senaste kap är denna grå fåtölj som jag hittade på Myrorna i Ropsten i torsdags. Lite naggad i kanten, men hur underbar som helst. Man sjunker liksom ner i den och kan slänga upp benen över armstödet. Det gör jag numera varje kväll när jag dricker kvällste.
Det är för övrigt också en ny grej jag gör. Har aldrig gillat te, har alltid varit en hard core kaffesörplare. Men en kväll, för några veckor sedan, blev jag och John bjuden på te och scones hemma hos Lollo och Hasse som bor två trappor ner. Trippade ner i pyjamas och tofflor och sedan sjönk ner i vännernas kök. Hela arrangemanget var ju så mysigt så att man blev knäsvag, och dessutom bjöd Lollo mig på det godaste te som hällts upp i en mugg. Så nu har vi börjat med kvällste. Då sitter jag här i fåtöljen och John i soffan, och så fnular vi på livet och småpratar en aning. Det är perfekt för mig som har svårt att varva ner. Jag vill gärna dra i gång tusen projekt varje kväll och därefter pyssla och fixa hela natten. Det där med att lugna ner sig och gå och till sängs är inte högsta prioritet för mig.

LOADING..