En prickig sak för 85 kronor

Prickig, 1950-talssöt och alldeles, alldeles underbar. I torsdags, när jag var ledig från mitt jobb på Damernas Värld, hoppade jag och Lollo in i en bil och begav oss till Myrorna i Ropsten. Ett favorit på secondhandkartan. Jag hittade massor av spännande grejer, bland annat den här prickiga klänningen som hängde ensam på en trött ställning. Hela 85 bagare fick jag ge för denna godbit. Det är vad jag kallar för kap.

  1. Ropsten-Myrorna är lätt den bästa i den här stan. Jag älskar att jag har den så nära eftersom jag bor på Lidingö Var där senast igår men var lite för trött,. hungrig och förkyld för att orka botanisera ordentligt.

  2. Emma skriver:

    Oh din lyckans ost! Jag vill ha* Blir en tripp till Stockholm för att se The Spagyrics på nalen den 12:de, då blir det shopping!

  3. Ida skriver:

    Men åååh jag tror minsann att det är den finaste klänningen jag nånsin sett. Färg, form OCH prickarna. Fy tusan vad jag är avis!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..