För ett år sedan …

Jag river mitt hår. Det var rubriken på ett blogginlägg som jag skrev för ett år sedan. Jag var så frustrerad. Detta är anledningen:
”Håller på att buda på en lägenhet i Gamla midsommarkransen. En lägenhet som ligger två trappor över Lollos lägenhet. Hör ni hur perfekt? Och jag vill ha den. Men budgivningen går inget vidare.

De andra som budar kan ju inte vilja ha den lika mycket som jag?
Håll tummarna hörrni, för jag behöver alla tummar jag kan. Det osar nämligen förlust.”

Lite senare samma dag:

”Vi vann budgivningen. Och jag har skrivit på kontrakt. Så i höst/vinter går flyttlasset från Hornstull till Gamla Midsommarkransen. Det kommer göra rejält ont att lämna vår fina pärla här, men vi kommer säkert hitta någon fin köpare som älskar den lika mycket som vi gör.

I Gamla Midsommarkransen väntar Lollo och Hasse som kommer bo två trappor nedanför oss. I samma hus kommer även de förra ägarna av lägenheten att bo. De är helt FANTASTISKA. Ni vet sådana där människor som man gillar på direkten.

Allt är lite för bra för att vara sant just nu. Sitter och nyper mig i armen. Ajaj. Efter fyra och ett halvt år på 34 kvadrat, och ett och ett halvt års letande …

Tack för alla era tummar!!!!”

Jag kan ju inte göra annat än tacka er igen för de där tummarna. Skepp å hoj sailors!

 


 

  1. Frida skriver:

    Genom dig får jag bo i Kransen igen.
    När jag var liten bodde jag i Midsommarkransen men när jag skulle börja skolan flyttade vi. Det var fantastiskt roligt att bo i Kransen och ända sedan vi flyttade har jag vilja flytta tillbaka.
    När jag precis hade fått mitt första jobb tittade jag på lägenhet där men sedan råkade det bli söder (för vem tackar nej till ett första handkontrakt på en lägenhet på söder) . När jag och min fästman tittade på lägenheter att flytta i hop i tittade vi lite i Kransen (mest jag) men det råkade bli söder även denna gång. Nästa gång vi flyttar blir det hus men någon gång ska jag tillbaka till mysiga charmiga kransen, under tiden lever jag lite genom dig och dina fina bilder över denna lilla förorts pärla…
    Tack för en underbar blogg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..