Höstpromenad, söderstråk och septembersol

I lördags tog jag min mor under armen, John i den andra och traskade ut på en värmande höstpromenad. Från Midsommarkransen in till Södermalm. Det var friskt i luften och så där behagligt varm som det bara är september. Flanerade Hornsgatan fram och kikade in i skyltfönstret hos Retroella. Finaste!
Där hängde gamla tidningsomslag, bland annat det här episka från Damernas Värld. Vad GÖR hon?

Även en hel hög av Vecko-Journalen.

Jag och min tokmamma.

Råkade gå förbi en loppis i Tanto. Svårt att missa med den här skyltningen mitt i vägen.

John. Ryggsäcken har han fått i present av mig, som tack för att han varit så förstående när jag har härjat med boken hela sommaren. Jag har nog inte varit helt lätt att leva med om man säger så. Jag har liksom levt den här boken. Det enda jag tänkt på. Alla tankar och livsplaner har blockerats av vintageklänningar, pyssel och text.

Min mor in prat-action.

Traskade med sakta mak söderstråk fram, tog en sushipaus på Bysis och värmde oss i höstsolen.

Introducerade mamma för Papercut. Hon blev frälst och köpte en pop up-bok. Tror att det kommer bli tradition att ta med mamsen hit från och med nu.

Med trötta ben skiljdes vi sedan åt. John gick för att äta middag, mamma Märta tog tåget hem till Värmland och jag åkte hem till Kransen. Uppdrag?  Pre-fest-powernappa och svida om till feststass. Lördagskvällen spenderades nämligen på inflyttningfest på Söder … Mer om det kommer upp snart på bloggen. Hej svejs så länge.

LOADING..