Pinnstolar, tavlor och en mönstrad klänning

På stolen att döma har jag haft ett raseriutbrott. Ni kan ju få tro det om ni vill, bara för att ge en alternativ bild till pasteller och vintageklänningar. Ni kan tänka er att jag har kastat den stackars pinnstolen runt i lägenhetstyllet, krossat oskyldiga porslinskatter och boxats med koffertar. Trippande i ballerinaskor, puffiga klänningar, blont hår – och högröd i ansiktet.

Skulle vara spännande om jag visade mig ha sämre humör än Naomi Campbell, fler raseriutbrott än Sunes pappa och var buttrare än butter. Och försökte dölja det med hjälp av pimpinetta klänningar.
Nog för att jag kan ha temperament, men det är mest min familj som kan locka fram det.  De har direktnumret till aggressionscentralen i den sundhianska hjärnan, och jag förvandlas – utan någon som helst fördröjning – till en 12-åring med kraftiga humörsvängningar som tycker att hela världen är emot mig. Springer ut i strumplästen i snöslask, vrålar och gestikulerar vilt. Just detta har hänt. Där står jag i snöslasken tills jag kommer på mig själv, inser att jag tar i liiite för mycket, och börjar skämselskratta. Lite så fungerar jag. Hett temperament, men nästan pinsamt kortvarigt.
Kul att man kan roa sig själv.
Annars är jag ganska lugna av mig. Och pinnstolen? Den är ju gammal, och gamla saker går sönder ibland. Så ikväll anordnar jag laga-pinn-stolsfest. Ska bjuda på trälim och andra delikatesser. Ett sandpapper eller två.
Förutom att laga stolar, så ska jag hänga tavlor. Jag har nämligen ett helt gäng med tavlor som bara står lutade mot väggar. Som tavlan nedan som är alldeles ny i samlingen. Har fått den av mina kära vänner Lisa och Åbergskan.

Mönstrad, rosa klänning, inköpt på Vintagemässan Bakåt Framåt, vita strumpbyxor från Asos.com och ballerinaskor från H&M. Katttavla inköpt av Lisa och Åberg i Barcelona.

  1. Thanks for the quick reply. Are you sure that there are institutions who won’t reqirue your personal guarantee for new companies like these? Also, how much more (on average) have you seen a C or S corp receive than an LLC in initial funding?Cashman

  2. Dalip skriver:

    But, what banks offer a LOC or credit card with out a PG. I see what reaitl companies do. But, what about actual Visa/MC or LOC? Also, you should add a site to what Leasing Equipment companies offering financing without PG. Just a thought.

  3. ahh, tacktacktack! beste4llde den i fadregs och sitter och ve4ntar pe5 den hela tiden. te4nkte bara kolla hur le5ng tid det tog innan du fick din? tog det f6verdrivet le5ng tid? http://lukgharllkf.com [url=http://xzadifs.com]xzadifs[/url] [link=http://lfqtqf.com]lfqtqf[/link]

  4. c5sa – OM djurhe5llningen e4r re4tt se5 nej, de5 anser jag inte att det e4r fel. Kaninkf6tt tas ockse5 om hand vid slakt. Det finns flera kaninkf6tts-uppff6dare i Sverige och fokasrre vid Lantbruksuniversitetet vill att vi ex ska e4ta mer kaninkf6tt e4n nf6t ff6r att det e4r klimatsmart. Det finns me5nga djurre4ttsorganisationer som driver kampanjer mot pe4slanve4ndning och det e4r helt re4tt Dc4R djurhe5llningen e4r vidrig och allt du beskriver. Men jag tycker inte att du ska utge5 fre5n att alla som har ne5gon form av pe4ls pe5 sig gf6r ne5got fel eller tycker det e4r ok med det hemska du skriver om. P

  5. Emil skriver:

    Mååååste bara fråga vart man får tag på eluttagen. Pappa letar arslet av sig efter såna till vårat garage (50-talsbilar osv)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..