En fransk fredagsmiddag

I fredags bjöd jag och John in till en spontan middag i vår lilla lya. Fällde ut vårt gamla klaffbord och dukade till sju personer. Lollo, Hasse, Mick, Emelie och min kära mor Märta kom över. Vi gjorde kantarelltoast av kantareller som min mamma hade med sig från Värmland, drack vin och pratade politik. Alla pratade i mun på varandra, tjoade och skrattade. Det kändes som vi var en fransk storfamilj.

Lollo instagrammar från middagen.

Kantarelltoast med persilja.

Mamma gestikulerar. Undrar just vad hon visar …

Lollo.

Och så jag.
Vi hade någon fin tanke om att vi skulle spela Risk efter middagen, men det hanns inte alls med. Vi var tvungna att avhandla en jämställdshetsdebatt, diskutera om det var okej att säga ”damglas” och fundera på vad vi tyckte och tänkte om kungahuset. Ja, ni förstår ju att det blev en lång middag med min  franska låtsasfamilj.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..