Den lilla svarta

Nu är verkligen höstuniformen på. Jag badar i smaragdgrönt, vinrött, senapsgult och till och med lite svart.  Som i dag, då jag har dammat av en älskling ur garderoben.
Jag köper inte nya kläder så jätteofta, och när jag väl gör det, så  har jag insett att det är just dessa kläder som ryker först när det är dags för garderobsrensningar. Ett stort undantag är den här svarta klänningen från H&M som jag har haft hur länge som helst.  Perfekt längd, underbar form och dessutom funkar den till allt. Den har visserligen spruckit i sömmarna någon gång då och då, men med nål, tråd och lite kärlek så är det ju lätt fixat. Någonstans gillar jag det där, att sitta och pyssla med sina kläder, skor och väskor. Putsa skor, laga små hål, lappa en trasig armbåge och fixa till en ledsen söm. Pyssla om dem, ge dem kärlek och låta dem få nytt liv. Även älskade H&M-klänningar.

 1. Moa skriver:

  Jag tycker det är så underbart att du har en sådan bra, fin och snygg stil men verkar ändå inte lägga ner storkovan på märkeskläder. Det är så inspirerande att se nån med snygga kläder där inköpslistan inte lyder Marc Jacobs, Louis Vitton, Prada. Då känner man verkligen att man har en chans att ha en lika snygg stil som du utan att spendera multum på kläder! Du är grym!

 2. Det var en riktigt snygg klänning, synd att det var länge sen du köpte den… Jag håller med, det känns fint att ta vara på det man har och vårda sina kläder. Lappa och laga, smörja in skor och skinnväskor. Att vara lite rädd om sina saker och inte bara slänga och köpa nytt.
  Tack för din fina och inspirerande blogg!

  http://www.hildebrandtstradgard.wordpress.com

 3. Jag är inte alls bra på det där med att ta hand om mina kläder. Blir det ett hål täcker jag det med något tills det blir för stort för att laga. Det är inte så hållbart.

  http://unvelo.devote.se/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..