En prickig pralin i den perfekta modellen

Fantastiska designern Maria Westerlind har skapat en specialgjord klänning för Damernas Värld. En prickig pralin i den perfekta modellen.
Hur bra som helst. Det bästa i denna prickiga pralin-melodi är att du kan köpa den till ett superbra pris i DV-shoppen. Är du prenumerant kan du köpa klänningen till ett superduperpris. Du som inte är DV-prenumerant – bli det genast. För om jag säger så här: detta är bara början på en rad spännande designsamarbeten till förmånliga priset som vi kommer att ha. Kul va?

 

    1. Jag gör upp till storlek 44 men inte just i denna special till Damernas. Men kolla gärna in min web shop för fler modeller. Denna modell heter Marilyn och finns i andra tyger och i detta tyget i en modell som heter Olga.

  1. Den är verkligen dunderfin! Eftersom du har en i din ägo, kan du svara på hur storlekarna är, hittar ingen tabell.

  2. Du är alltid så himla fin! Dör på alla dina klänningar och din ständigt lagom perfekta frisyr, liksom inte för överarbetat men ändå så fint att man blir avundsjuk. Har läst dig nu ett tag, och nu har jag bestämt att du är min nya favoritbloggerska. Och de få gånger jag varit i Midsommarkransen har jag också bara fått känslan av att åh, här, tänk. Ojoj vad jag babblar. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..