En prickig pralin i den perfekta modellen

Fantastiska designern Maria Westerlind har skapat en specialgjord klänning för Damernas Värld. En prickig pralin i den perfekta modellen.
Hur bra som helst. Det bästa i denna prickiga pralin-melodi är att du kan köpa den till ett superbra pris i DV-shoppen. Är du prenumerant kan du köpa klänningen till ett superduperpris. Du som inte är DV-prenumerant – bli det genast. För om jag säger så här: detta är bara början på en rad spännande designsamarbeten till förmånliga priset som vi kommer att ha. Kul va?

 

 1. Du är alltid så himla fin! Dör på alla dina klänningar och din ständigt lagom perfekta frisyr, liksom inte för överarbetat men ändå så fint att man blir avundsjuk. Har läst dig nu ett tag, och nu har jag bestämt att du är min nya favoritbloggerska. Och de få gånger jag varit i Midsommarkransen har jag också bara fått känslan av att åh, här, tänk. Ojoj vad jag babblar. Kram

 2. Fanny skriver:

  Superfin klänning verkligen, den passar dig!

 3. Maria skriver:

  Emma är så fin i klänningen och den har jag gjort speciellt till Damernas värld. Liknande kan ni finna på min hemsidan och jag gör upp till storlek 44. http://www.mariawesterlind.com
  Maria Westerlind

 4. Den är verkligen dunderfin! Eftersom du har en i din ägo, kan du svara på hur storlekarna är, hittar ingen tabell.

  1. Hej! Jag skulle säga att stolekarna är bra. Jag är en 36:a när det gäller klänningar och denna 36:a sitter som ett smäck!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..