I mitt hus bor den tjusigaste fröken i den tjusigaste lägenheten

Vid det här laget så vet nog de flesta av er om att i mitt hus bor den tjusigaste fröken i den tjusigaste lägenheten. Lollo.
 
Jag har känt Lollo i snart 10 år, några av dessa år har jag spenderat i hennes vackra lägenhet i Midsommarkransen. Jag bodde i en etta i Hornstull, och varje gång jag besökte Lollo och Midsommarkransen så kändes det som att allt föll på plats. Som den lantis jag är passade Midsommarkransens lugn mig alldeles perfekt, de gamla trägolven påminde mig om mitt Värmland och taknockarna om mitt älskade Paris.
 
Så kom en dag när lägenheten två trappor upp blev till salu. En exakt likadan. John var i Amerika och hade bara sett lägenheten på bild, men det hindrade inte mig. Jag köpte lägenheten efter en buddramatik som inte var av denna värld.
Jag vann budgivningen, sedan förlorade jag den. Jag slet mitt hår och kan ha kvidit till mäklaren ”men det är ju min drömlägenhet”. De som sålde lägenheten hade kommunens största hjärtan och valde att sälja drömlägenheten till mig. Det finns godhet, förståelse och stora hjärtan även i Stockholms bostadsdjungel. Säljarna – som numera är våra härliga grannar – hade extra mycket av den varan.
Så bodde jag helt plötsligt i samma trappuppgång som världens bästa grannar. Och inte nog med det – i samma trappuppgång som en av mina närmsta vänner, Lollo, tillika den tjusigaste fröken i den tjusigaste lägenheten.
 
Och just den fröken och lägenheten har Silversagan fotograferat i veckan. Ni kan se massor av fantastiska bilder i Silversagans blogg och på hennes Facebook. Spana in vettja.

 

 

  1. Tack för så utomordentligt tjusig länkning Emma. Glöm inte bort ditt hem också! Jag är så svag för ditt ljusblåa rutiga köksgolv och den charmiga hallen. Ibland blir man blind av sin egna hemmamiljö.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..