Min nya italienska dojjor

Ja, nu var de ju visserligen finska, men jag kunde inte låta bli att droppa lite svensk filmkultur. Vi kan se det som en homage till min kära vän Mick som älskar ”Jönssonligan”, där de italienska dojjorna hör hemma. INTE en homage till Ulf Brunnberg som spelar Ragnar Vanheden. Kan den mannen inte bara vara tyst, så att mina barndomsminnen kan fortgå att vara fina.
Nåväl. Det var inte därför jag lade upp en bild på mina nya skor, utan därför att jag älskar dem.

Inköpta på Stadsmissionen för 100 spänn. Jag brukar inte köpa gamla skor så jätteofta, dels för att de ofta är väldigt slitna och är ingådda på ”fel” sätt, men dessa var knappt använda! Och vem kan säga nej till ett par vinröda höstskor med T-slejf och 5 centimeters, fyrkantig klack av märket Anna Maija? Ja, inte jag i alla fall.

  1. Åh vinrött är så förbaskat fint! Himla fina skor med.
    Hamna på din blogg för snart två veckor sen, av ren slump. Glad över slumpen, du är så himla mysig och det är riktigt roligt att kika in här!

    Önskar dig en fin fin onsdag!

    1. Men alltså HUR gullig är du? Tack, vad glad jag blir.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..