Loppis i Aspudden

Jag älskar loppisar. Som ni alla vet. Och i söndags vankades det loppis i Aspudden som ligger ett stenkast från Midsommarkransen där jag bor. Frusen som jag var tog jag på mig min höstkappa, tog John under armen och traskade över kullen till Aspudden.

Lila kappa från Beyond Retro i Brighton, blå klänning från Gengåvan i Karlstad, senapsgula strumpbyxor från H&M och väska från See by Chloé.

Och så ballerinaskor.

Hejhej finaste sagostaden Midsommarkransen.

Världens bästa bio.

John.

I Aspudden var det fullkomligt knökat med folk. Helt galet. Med den folkströmmen skulle man nog kunna ha loppis varendaste helg. Det vore något det!

Jag kikade mest efter inredningsdetaljer på loppisen. Det fanns mycket att titta på och hade svårt att slita mig från gamla retro-leksaker, som det här porslinskitet.

Moi. 

Hej från husväggen.

Jag och John fyndade en endaste grej. En skål. Sedan traskade vi hem till Kransen igen.

Här är loppisfyndet! en ljusgul skål för 40 pix.

  1. Maja skriver:

    You look very pretty! I was wondering if you by any chance can help me – I’m looking for a swing coat (not unlike your own) but I can’t figure out what size to get it in. I have to order if from the internet but am used to tight fitting clothing and therefore the sizing seems all wrong in my eyes – do you know that feeling? how big are your coat fx in the chest compared to your tighter fitted coats?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..