Morgonpromenad och peplum

Välkommen till en av mina morgonrutiner. Promenad på morgonkvisten är nämligen mitt bästa. Alternativt en liten cykeltur. Jag och John går armkrok, pratar om sådant som vi inte hinner prata om annars, drömmer och funderar. Tittar på flygplanen som siktar in sig på Bromma flygplats och försöker gå snabbare än alla de som sitter i långa bilköer. Lyckas ofta.
Siktar ofta in oss på vårt gamla, saknade Hornstull. Får en dos avgas och en titt på den pågående ombyggnationen. Trippar vidare till Zinkensdamm, Maria eller nöjer oss med att trippa ner i närmsta tunnelbana.

Bron över till Hornstull.

Så här ser jag ut i dag. Vinröd jacka med peplum från H&M och pennkjol från Monki.

  1. julia skriver:

    Åh vilken fin jacka. Finns den på h&m nu?

    1. Jag köpte den för någon månad sedan, så den finns säkert kvar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..