Plåtning, kantareller, AW och en fest

På söndagar brukar ju alltid sammanfatta min vecka, med hjälp av bilder från min mobil. Men jag kom helt av mig i går. Somnade i soffan och tog mig liksom inte upp. Så min lilla sammanfattning kommer först nu. Alla bilder är hämtade från min Instagram, och vill du följa mig där så heter jag rätt och slätt emmasundh.

Förra måndagen började med modeplåtning för Damernas Värld. Jag bar en fantastisk mintgrön höstkappa som ni kommer att se mer av i tidningen. Peppad!
På bilden till höger ser du vår nya kökshylla. John jobbade nämligen hela helgen med att sätta upp olika hyllor i lägenheten. Tänkte att jag skulle visa lite fler bilder från mitt hem så småningom. Skulle ni vilja det?

Ännu en hylla. Denna gång från den nya garderoben. Instgrammade både den och denna gula vintageklänning som såldes i min bloppis.

Festade till det på tisdagskvällen och köpte ett kilo kantareller på Hötorget. Skulle nämligen bjuda hem Frida och Chrille på middag. På vägen hem från Hötorget utsåg jag denna tunnelbanestation till Stockholms snyggaste. Tydligen illustrerar jag det med en papperskorg. Inga kommentarer.

Onsdagsmorgonen började med pressfrukost för nya Lindex x Missoni-kollektionen och det såg ut så här.

Hela förra veckan var jag snörvlig och myste in mig totalt i hösthalsduken. Men snoret till trots kvistade jag iväg på AW på torsdagskvällen. Ville ju inte missa mina ex-kollegor Bea och Carin. Mina allt för slitna Converse trampade Ljunggrens trasmattor fram, jag beställde en drink och sedan började vi babbla.

Några timmars intensivt babbel senare kvistade jag hem. Kände mig väldigt ansvarstagande som gick tidigt. Jag tenderar nämligen att alltid vara sist på festen. Något som även gäller AW:s. Har liksom lite svårt att slita mig. Försökte ta bilder på mitt fina sällskap, men det var stört omöjligt. Anledningen? Objektivet på min kamera hade gått sönder. Sorg och ångest.

Tog nya tag på fredagen. Gjorde höstkappepremiär, visade upp min hall i bloggen och köpte ett nytt objektiv.

Därefter firade jag med AW på jobbet och efterföljande middag på Landet.

Det blev lördag. Fest-lördag. Vid lunchtid packade jag ner min gröna vintageklänning och åkte ut till Paradiset utanför Huddinge. Där hjälpte jag min kära vän Frida att förbereda sin 30-årsfest. Jag blåste ballonger tills jag blev helt svimfärdig, fixade med maten och trixade. Eftersom det inte fanns någon täckning ute i Paradiset så blev det inte mycket Instagrammande, men det kommer så klart mängder av bilder här på bloggen i veckan.
Söndagen spenderades med post-fest-städande, Aspuddens loppis och sovande i soffan. Mer om det i bloggen i veckan …
Skepp å hoj!

  1. Ja, det vore störtkul om du visade lite bilder från lägenheten! Av de bilderna jag har sett än så länge så har ni världens finaste inredning! :)

  2. kajsa skriver:

    Men aaah, det skulle ju kunna vara den fantastiska mintiga kappan jag lånade för en plåtning häromveckan. Isåfall är vi två om att tycka att den är fantastisk. Modellen som hade den på sig stod och klappade fickorna en lång stund och utbrast sedan ”men alltså, den är ju alldeles fantastisk!” och jag nickade medhållande. Måste nog bli ett köp när den kommer ut i butik tror jag!
    http://www.whatsupsthlm.se/aenigma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..