Nytt projekt på gång

Det här med att vara superförkyld är ju inte jätteroligt. Men. Det har sina fördelar. En fördel är att jag om kvällarna förpassar mig själv till mitt hem, så att jag någon gång ska tillfriskna. Och om vi säger så här. Kroppen är trött, men det är banne mig inte hjärnan. Så i brist på umgänge med mina vänner (saknar er) så startar jag små projekt. Jag har bland annat bestämt mig för att börja måla små akvarellhus, starta en orkester och sist men inte minst printa en tavla.

Hittade nämligen en gammal Se-tidning på Tradera i förra veckan. Föll pladask för omslaget och har nu bestämt mig för att scanna in omslaget och printa ut det i storformat.

Jag tycker att det här omslaget passar så ofantligt bra med vårt rutiga köksgolv …

Så jag tänker lite så här. Tycker att det blir lite ärtigare än skolplanschen.

  1. Fint! och där hade man kunnat tro att den satt :)
    hejregina.blogspot.com

    1. Ja, visst är den fin. Tyvärr blev tidningen SE en så kallad herrtidning på 1960-talet. Men denna tidning är från 1941 och då handlar den fortfarande om bilder.

  2. Men oj så fint! Vad sugen jag blev på att göra någonting liknande själv, har två, små tråkiga väggar som behöver lite färg :) Kram Min Mormors Vind

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..