Mitt nya läppstift

Jag är besatt av hallonröda läppstift. Och eftersom hela mitt bestånd av just hallonröda läppstift är slut, så fick jag en present av DV:s underbara skönhetsredaktör Carin Karlsson. Ett läppstift i den perfekta nyansen: No. 13.82, pink cabaret från Artdeco.

 

 1. Elsa skriver:

  Alltså, jag dör lite av den där färgen på läppstiftet. Har letat hur länge som helst efter ett liknande men förstår inte artdecos hemsida. Vet du hur jag kan få tag i ett eller något i liknande färg från något annat märke?

  Btw, hoppas du har det finfint i lugna Värmland!

  /Elsa
  -http://elsalisalarson.blogg.se

 2. marta skriver:

  Åh – så fint gjort!!!! Jag blir så glad!

 3. cajsa skriver:

  åh men du är ju helt fantastiskt! det sötaste jag sett idag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..