Vin, plommon och smaragd

Jag älskar hösten. Det är – förutom sommaren så klart – den bästa årstiden. När man får svepa in sig i stickat, omfamna alla mustiga färger och gå långa promenader i varm höstsol och kylig luft. Sörpla soppa och blåsa bort i en höststorm. Eller två. Åka hem till Värmland, plocka svamp och kura ihop sig i en fåtölj framför den öppna spisen.
Denna höstkärlek utmynnar ofta i att jag liksom tjuvstartar hösten alldeles för tidigt. Jag tjuvstartar visserligen alla årstider för tidigt.  Shorts (med strumpbyxor) i mars är ju inget konstigt för mig. Svettas i stickat i början av september och fryser rumpan av mig i mars.  Dumdristigt skulle man kunna säga, jag vill mer kalla det … rastlöshet.

Nu har jag helt snöat in på höstfärger som vinrött, plommonlila och smaragdgrönt.

Vinröd kashmirtröja från Beyond Retro, plommonlila pennkjol från Asos.com och smaragdgröna skor från Vagabond.

LOADING..