Den är äntligen klar!

Det tog några månader, men nu är den äntligen klar. Vår step in closet. Man man inte ta någon direkt promenad som i en walk in closet, men in kommer man allt. Som vi har slitit med detta lilla rum. När vi flyttade in var det blankmålad, persikorosa vävtapet inne i garderoben och flera stora hål. Jag och John jobbade och slet med att spackla, slipa och fixa i garderoben i flera veckor. Därefter kom målare och satte upp rosavit randig tapet, elektrikern Janne satte upp en lampa, vår vän Chrillobert hjälpte oss att borra fast klädstängerna och till sist så skruvade John upp de sista hyllplanen.

Nu ser det ut så här:

Jag älskar, ÄLSKAR boxar av olika slag. Ungefär lika mycket som jag älskar harlequinmönster. Och ett eiffeltorn som kronan på verket.

Två stycken klädstänger finns i garderoben. En som sitter höjt uppe i taket, där det hänger skjortor, kjolar och jackor (som man når med hjälp av en galgpinne) och sedan ytterligare en (den ni ser på bilden) där det hänger kappor och klänningar. Supersmart sätt att utnyttja takhöjden.

Äntligen har alla mina hattboxar och väskor fått en plats.

Så här ser det ut om man kikar in genom dörren. Vad tycks? På golvet ligger en fluffig matta som John har lagt in, och på den står mängder av boxar med skor. Den här garderoben har slukat allt!

 1. Beautiful dream closet!!!!
  sophiesgoodieblog.blogspot.com

 2. Karro skriver:

  Underbart fint!

  Vi har precis blivit med hus och där finns en trång liten klädkammare som jag gärna vill utnyttja på bästa möjliga sätt. Men jag blir lite nyfiken, hur stor är eran? Tycker du att du får plats med mycket? Skulle gärna vilja ha såna där fina askar också men tvivlar på om jag får plats pga alla kläder.. Tricky!

  http://karolinahansson.blogspot.se/

 3. Lena skriver:

  Snyggt! Kan du rekommendera målaren som tapetserade hos er? Det är inte lätt att veta vem man ska anlita för att få ett bra resultat. Tack på förhand!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..