En liten tjuvtitt från nya numret av Damernas Värld

Är du nyfiken på var du får tag i de finaste vintageklänningarna, vackraste brudklänningarna och det bästa begagnat från de stora modehusen? I nya numret av Damernas Värld avsjöjar jag, bästa Elsa Billgren och stylisten Marina Kereklidou våra bästa tips och vintagegömmor.

Spring och köp, vettja.

Jag iklädd min duvblå långklänning från Judit secondhand.

Elsa Billgren bland sina otroliga brudklänningar.

Marina Kereklidou i en kjol från Emanuel Ungaro. 

FOTO: KRISTINE WREYFORD

  1. Jävlar vad bilden på dig var redigerad!! Det ser ju knappt ut som du.

  2. Sara skriver:

    OMG! Du är så otroligt vacker!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..