Måndagstrött, Guldknappen och bullsöndag

Jag tänkte visa hur förra veckan såg ut, sett ur min telefon (närmare bestämt Instagram (jag heter emmasundh där om du vill följa mig där)).

Måndagen började med den totala tröttheten. Jag fick måla dubbel eyeliner bara för att ögonen skulle se mer öppna ut än stängda. Så jobbar jag. Peppade i gång mig själv med gula skor och min mintgröna favoritklänning.

Började så sakteligen förbereda mig för Guldknappen-galan genom att hänga fram min klänning. Och så invigde jag min nya bil.

När det blev tisdag mötte jag upp med mina vänner för snabbmiddag i Gamla stan. Har knappt sett röken av dem under sommaren. Resor och bokprojekt har stått i vägen.

Det blev torsdag och jag förklädde trötthet i hårknut, och så gav jag min nya porslinskatt plats på första parkett: på kakelugnen. Jag börjar sakta men säkert bli den crazy catlady som jag född att bli …

Fredagen kom, och medan resten av Stockholm gick på Popaganda jobbade jag över. Sedan gick jag hem och illustrerade.

Middag för en och en flitig lampa.

Tog sovmorgon på lördag, sedan satte jag på mig sammetspumpsen och började röra mig mot Cirkus och Guldknappen 2012.

Sammetspumpsen på plats och energidrycken i hand. Klar för gala!

Årets Guldknappen gick i ränder och pastell. Bästa kombinationen. På den andra bilden ser du mig tillsammans med Rebecka och Linnea som hjälpte mig under galan.

Någon är gala-pepp, och ännu mer pepp blev jag när jag blev kittlad på ryggen av Lill-Babs. Man älskar ju Lill-Babs.

Klockan blev natt och jag blev trött katt. Tog på mig min mest ansträngda och pigga min och sedan satte jag mig i en taxi och åkte hem. Vaknade upp till den perfekta söndagen. Regn och innemys. Jobbade hela dagen med Guldknappen-uppdateringar, hörde regnet smattra och tog en paus för att göra det här:

Käka bullar! Mina vänner Max och Erik kom över på söndagshäng. Vi drack kaffe, åt bullar och tittade på film. Jag multitaskade genom att jobba samtidigt. Lovade dyrt och heligt att jag skulle vara där 100% nästa gång vi sågs, för om sanningen ska fram är det ju inte särskilt roligt att umgås med någon med en laptop i knät.
Nåväl, det är ju bara Guldknappen en gång om året, så det är mer än okej.

Och vad finner vi på den andra bilden då? Men det är ju jag! I nya numret av Damernas Värld. Men mer om det någon annan dag. Tills dess: Skepp å hoj!

  1. lina skriver:

    Såg nu att de är från Din sko. Varit på semester så inte läst dina senaste inlägg. Tack för en inspirerande blogg!

  2. lina skriver:

    Vart kommer sammetspumpsen ifrån? Galet fina!

  3. Ann skriver:

    ÄLSKAR Lill-Babs! Drömde om henne häromnatten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..